Ako tražite ideje za 18. rođendan ili 18. rođendansku zabavu, onda je ovaj članak za vas. Pogriješio sam što sam imao prilično prosječnu proslavu 18. rođendana i od tada sam zažalio.

Na vaš 18. rođendan morate učiniti toliko mnogo stvari i toliko čimbenika koje treba uzeti u obzir da sve to ponekad može postati pomalo neodoljivo.

Ipak, na vašu sreću, u nastavku sam sažeo najbolje i najnezaboravnije načine da proslavite svoj 18. rođendan kako biste si olakšali um i pronašli nešto za raditi danas!

Zapamtite što god na kraju radite, samo se zabavite!

Ideje za 18. rođendan 1: Izađite u kupovinu!

Pa čujem te kako razmišljaš, ali Kristen zašto bih sebi nešto kupio na rođendan? Vidite, iako bi se svi trebali zezati oko vas na vaš poseban dan, nema razloga zašto ne biste učinili isto! Izađite i počastite se! Uljepšajte svoj 18. rođendan tako što ćete se razmaziti makar samo za ovaj dan! Neki čak kažu da je kupovina terapeutska!.

Budžet na čekanju, naravno, preporuča se izlazak u kupovinu za vaš 18. rođendan, koliko god vaš proračun bio mali ili velik.

Ideje za 18. rođendan 2: Klubovi!

Ako imate 18 godina i volite obojiti grad u crveno, klub je obavezan za vašu 18. godinu. U većini dijelova svijeta 18 godina je prihvaćena dob za ulazak u klub, ali se razlikuje. Istražite i pronađite one klubove koji su u vašoj dobnoj skupini, a zatim zgrabite punu ruku svojih prijatelja ili obitelji da ih povedete sa sobom.

Zapamtite moj moto je “Ako ne možete donijeti zabavu kući, ponesite zabavu sa sobom!”

Ideja za 18. rođendan 3: Spa i preobrazba

Moj osobni favorit i ideja za 18. rođendan koja svijetli kroz ostalo je nabaviti si spa i preobraziti se. Iako mnogi dječaci misle da se ova ideja odnosi samo na nas djevojčice, prednosti je mnogo više nego što se isprva vidi. Vidite da je makeover više od pedikure i manikure za djevojčice i nove frizure i nove odjeće za dječake, to je prilika da dopustite svom djetetu da izgleda i potaknete vaš odrasliji izgled.

Istražite svoje područje i pronađite najbliže toplice i tretmane i rezervirajte se za taj dan. Preobrazba koliko god bila mala je zreo način da vidite svoj 18. rođendan.