Dakle, na vama je red da vodite mjesečnik “Girls Night”, a nemate pojma što učiniti? Ne želite ulagati puno vremena ili novca, ali želite da svi uživaju. Pa, duboko udahni i opusti se. Nekoliko djevojaka je upitano za svoje omiljene prijedloge, a evo pet ideja koje su se našle na vrhu liste.

1. Gledanje filmova

Tko ne voli dobar film? A budući da je ovo djevojačka večer, “chick flicks” su svakako obavezni (znate – oni sa smijehom, suzama i, naravno, romantikom). Ne mora biti ni skupo. Troškovi iznajmljivanja filmova vrlo su razumni, tako da možete pokupiti nekoliko i dopustiti svojim prijateljima da biraju. I velika je vjerojatnost da jedna od djevojaka već posjeduje sjajan video koji svi ‘samo moraju pogledati’. Naravno, većina djevojaka će satima nakon toga razgovarati o filmu (ili, najvjerojatnije o glavnom glumcu filma), što ovo čini opcijom s niskim stresom i lakom za planiranje. Zato popite kokice, sipajte čips u zdjelu, opustite se i uživajte.

2. Kupovina

Nijedan noćni vodič za djevojčice ne bi bio potpun bez odlaska u trgovački centar. Djevojke su kraljice shoppinga – i čiju garderobu ne treba ažurirati, pogotovo nakon što prelistavate te modne časopise kako biste saznali najnovije stilove i trendove. Trgovački centar je savršeno odredište za djevojačke noći jer ima sve što je potrebno za uživanje u sjajnoj večeri, te niz trgovina za svačiji individualni ukus. Možete kupiti taj nevjerojatan par cipela, proširiti svoju kolekciju glazbe i filmova ili svojoj omiljenoj nećakinji kupiti rođendanski poklon. Možete čak svratiti na večeru ili užinu u restoranu. A bonus? Ako nemate novca, možete se jednostavno zabaviti modelirajući sve te glamurozne outfite i hihotati se s djevojkama. Spakirajte posadu, skupite novac za benzin i idite u trgovački centar u vašoj blizini!

3. Kuglanje

Ako želite raditi nešto zabavno i aktivno, kuglanje je savršen izbor. To je jedna od onih aktivnosti u kojoj baš i ne morate biti dobri da biste uživali, a omogućuje i puno druženja u opuštenom okruženju. Budući da je većina djevojaka tu zbog zabave – i vjerojatno neće ozbiljno shvaćati rezultate ili natjecanje – uskoro ćete otkriti da se svi smiju, pričaju i vjerojatno se ponašaju samo pomalo glupo. Kuglanje je također prilično jeftino, pa nekoliko igara, čak i uz najam cipela i grickalice, i dalje čini ovo pristupačnim izborom za djevojčice.

Related Posts