U modernoj eri toplice više nisu ograničene na masaže ili nekoliko terapija ili za bogate i slavne. Toplice danas nude razne tretmane, zapravo postoje toplice koje su posvećene posebnim tretmanima.

Toplice se mogu podijeliti u nekoliko kategorija

Dnevni toplice

Mobilna kućica toplica

Odredište toplica

Eko toplice

Mineralno lječilište

Lječilište

Hotelske toplice

Klub toplica

Spa za krstarenje

Dnevni toplice

Svaki frizerski ili kozmetički salon, zdravstveni centri ili wellness klinike koji pružaju barem jedan hidroterapijski tretman spadaju u kategoriju dnevnih toplica. Dnevni spa tretmani mogu trajati od pola sata do cjelodnevnog. Obično nude tretmane masaže, obloge tijela, tretmane ruku i stopala, tretmane lica i tretmane kose, usluge zdravlja i estetskog održavanja. Dnevne toplice idealne su za brzu seansu pomlađivanja tijekom napornog tjedna.

Mobilna kućica toplica

Mobilne toplice su toplice ‘dođi kući’. U mobilnim toplicama terapeuti dolaze u vaš dom sa svojom potrebnom opremom i liječe vas u udobnosti vaše kuće. Mobile Spa brzo postaje poželjan i prikladan način da iskusite prednosti spa tretmana u udobnosti vašeg doma. Možete čak i organizirati spa zabave kod kuće s prijateljima. Mobilna lječilišta izvrsna su za vjenčanje, baby shower, djevojački time-out, rođendansku zabavu ili se prepustite romantičnom spa centru za dvoje.

Odredište toplica

Destinacijsko toplice mjesto je čija je jedina svrha pomoći pojedincima da razviju zdrav način života. Ove se toplice gotovo uvijek nalaze na mjestima s prirodnim ljepotama i uzvišenim vremenom, poput planina, otoka i tropskih mjesta. U destinacijskim toplicama cijeli je okoliš usklađen s fitnesom, zdravom prehranom, opuštanjem i regeneracijom. Ali odredišne ​​toplice dolaze u širokom rasponu cijena i osobnosti. Odredišta toplica traju 2-3 dana i nude holističke tretmane spa kuhinje, akupunkturu, aromaterapiju, detoksikaciju, tamnjenje tijela, masaže, meditaciju i obloge tijela.

Related Posts