NAJLJEPŠI POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA

Ubrzani i stresni stilovi života opterećuju tijelo i um, ali unatoč tome ne daju mogućnost opuštanja i opuštanja. Ne možete se sjetiti kada ste zadnji put uzeli slobodan dan, ali vaše umorno tijelo i um pod stresom traže pauzu. U ovom slučaju, masažna terapija je savršeno rješenje jer vam ne oduzima puno vremena, a također je lako dostupna jer mnogi kozmetički saloni i toplice imaju širok izbor tretmana. Neki su tradicionalniji – na primjer švedska masaža, drugi su prilično nekonvencionalni poput masaže s čokoladom ili medom.

Međutim, nemojte se plašiti naziva ovih tehnika.

Možda zvuče prilično luksuzno, ali u stvarnosti su zaista prikladne za sve ljude bez obzira na njihovu dob, spol ili tip tijela. Obično ove tretmane preferiraju klijentice, ali i muškarci su dobrodošli isprobati te tehnike. Tehnike terapije masaže čokoladom i medom razvile su se tijekom vremena i postale su potpuno dostupne u posljednje vrijeme. Imaju korijene u istim tehnikama masaže koje potječu iz drevne Kine i Japana, ali osim pritiska i izvođenja pokreta, imaju i modernu stranu.

Ipak, može se sumnjati u korisnost mazanja čokoladom ili medom. Za neke ljude ovo bi moglo zvučati čak i neugodno – sva ljepljivost i slatkoća. Međutim, čokolada i med su prirodne tvari i ne razlikuju se puno od ostalih eteričnih ulja koja se koriste u masažama.